Merlot

Menu

Rejseberetninger

Små historier om store oplevelser fortalt af de rejsende selv. (Tilfældigt udvalgte beretninger, genindlæs siden for at se flere.)

68 Bayern

Vi er godt hjemme igen, efter en dejlig tur i Bayern. Vi havde godt vejr hele vejen rundt med op til 30 grader (red. september rejse), så det var rigtig dejligt.

Cyklerne var nok noget af det bedste vi har haft. De fungerede til punkt og prikke og var ikke særlig gamle. Det var rigtig dejligt.

Byen Mittenwald var en rigtig hyggelig by, måske kunne det være en god mulighed at bo i den, hvis det kan passes ind. Vi passerede den på vores sidste cykeldag hvor vi fik cyklet 82 km! 😉

Vibeke & Arne

Læs om Bayern

12 Gironde

Vi er kommet godt hjem fra vores tur til Gironde, som var meget vellykket.
Turplanen var fin, kortmaterialet og rutebeskrivelserne var meget gode og overnatningsstederne ligeledes og cyklerne var nye og af god kvalitet. Vi var især begejstrede over overnatningerne i Le Théatre og La Sauvageonne, hvor maden var uovertruffen og værtsparrene enestående venlige og imødekommende.

Hans & Birthe, Allerød

Læs om Gironde

68 Bayern

Hjemme igen efter en dejlig uge i Bayern. Her en opsummering af oplevelserne:

  • hjælpsomhed undervejs, hvis du måske kludrer lidt med rutevejledningen
  • tjenere på hotellerne, der gerne gør sig umage med at find lige netop det bedste glas vin til dén menu
  • en mor med datter, der kender hotellet og fortæller, at det er ligeud og så på venstre hånd – de går videre, og for en sikkerheds skyld bliver de stående ud for hotellet, indtil cykelturisten er helt klar på, at det er her
  • landbrugsarealer med græs og kvæg indrammet af bjerge på forunderlig vis – med høj himmel eller med lave skyer – smukt i hvert fald
  • gode muligheder for en solid frokost undervejs på ruten, f.eks. tomatsalat med kartofler
  • sandsynlighed for øget velvære undervejs, og når turen slutter
  • en bevægelse i varme, venlighed, hjælpsomhed i et miljø af bløde toner blandt mennesker

 

Jørn, Hinnerup

Læs om Bayern

47 Salzkammergut

Det var den smukkeste cykelferie vi endnu har haft – den slår selv Bodensøen rundt og det siger ikke så lidt 🙂 Vejret hele ugen var perfekt – sol og 35 grader. Søndag var grå og regnfuld, men lige opholdsvejr imens vi var på cyklerne.

Cyklerne vi havde på turen var fine og i orden – og ingen punkteringer eller andre forhindringer. På turen brugte vi også tid på at tage op med Dachstein banen og travede ud til Five Fingers platformen – en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Britta & Co.

Læs om Salzkammergut

58 Mosel

Vi er kommet hjem efter en flot flot cykeltur langs dels Saar og dels Mosel floden, vil vi gerne hermed udtrykke vores varmeste tak, for en særdeles veltilrettelagt tur, og med fine overnatnings steder, gode cykler, så alt var perfekt, at vi så havde lidt problemer med togturen hjem, er jo ikke jeres ansvar. Så vi alle 4 siger mange tak for jeres medvirken til at vi fik en minderig ferie,  i virkelig fint cykelvejr, kun ca 1 times støvregn i 6 dage er da til at leve med 😉

 

Jens & Lene, Toftlund

Læs om Mosel

70 Altmühl

Så er vi igen kommet godt hjem efter en dejlig cykelferie. Denne gang cyklede vi langs Altmühl og igen i år havde du sørget for det gode vejr. Det har været en fantastisk tur. Dejlige hoteller, venligt personale som ventede os og bagagen stod klar, når vi kom til hotellerne. Godt vejr, vi startede med meget varmt, havde et par dejlige dage i Gunzenhausen, hvor vi nød det gode vejr ved søen. Vi fik en lille regnbyge, da vi sejlede fra Kelheim til Weltenburg, men det var alt. Vi har fået god mad både på hotellerne og når vi var henvist til en restaurant i byen.

Stig & Ida

Læs om Altmühl

51 Deutsche Donau

Et øjebliksbillede fra gæster på Deutsche Donau:

“Lige nu er vi nået til Lauingen og sidder ude og får en kold øl og dejlig hvidvin. Har været heldige med vejret og det har indtil nu været en meget smuk og dejlig tur😊”

Jill & Co. Esbjerg

Læs om Deutsche Donau

73 Piemonte

Det var en utrolig fin tur. På alle måder. Cykelturene var fine og mindre krævende end jeg havde forventet. Repræsentanterne på stedet ydede god service og cyklerne var meget gode. Mad og overnatting var vi totalt set svært fornøjede med.

Tor Eigil, Norge

Læs om Piemonte

73 Piemonte

Så har vi afsluttet ENDNU en fantastisk cykel ferie! Denne gang var det seks fabelagtige cykeldage i vinområderne omkring Alba i Piemonte. Alt var vel tilrettelagt. Strålende hoteller og middage arrangeret. Valgfri længere og kortere ruter dagligt, vidunderlige cykelruter med den ene spektakulære udsigt efter den anden. Var glad for at vi havde bestilt el cykler (velfungerende udstyr) pga det kuperede terræn. Utrolig vel tilrettelagt tur og Marco var exceptionelt hjælpsom. Tredje men absolut ikke sidste gang vi har booket cykel ferie med Merlot.

Sanne & Steen

Læs om Piemonte

50 Donau Classic

Vores feedback til den dejlige tur er kort og godt følgende:
Hotelværelser: alle gode, enkelte super gode. Morgenmad fin. Aftensmad på Schlögen, buffet rigtig god, de andre steder jævn, et sted decideret dårlig. Transport af kufferter fin. Cykelleje og service fin. Planlægning af selve cykelruten rigtig god. Kortbeskrivelsen overskuelig. Guideparret fantastisk søde og velforberedte. De kan kun anbefales 😉
Alt i alt var det en fantastisk tur. 5 stjerner ud af 6.

 

Hans-Kurt & Annette

Læs om Donau Classic

24 Bourgognes Kanaler

Vi har hatt en dejlig tur langs kanaler i Bourgogne i strålende vejr. Hotellene har som vanlig været flotte og meget afvekslende, fra store hoteller til små og hyggelige huse. Betjeningen har over alt været hyggelig og meget imødekommende, selv om vores «skolefransk» nok burde have været bedre.

Maten fortjener en ekstra honnør. Fra en flot 7 retters indledning i Montbard til mange, lange og gode måltider. Og vinen i Frankrig behøver jo ingen ekstra omtale. Perfekt.

Vi har haft nogle fantastiske ture med Merlot. Fra sommeren 2002 og i til sammen 17 somre har vi hvert år cyklet sammen og oplevet en masse. Så en stor tak til en tur operatør som virkelig har lagt alt flot til rette for os.

Thor-Helge & cykelholdet, Fredrikstad

Læs om Bourgognes Kanaler

19 Det sydlige Alsace

Kære Merlot,

Blot lige denne mail for at sige at vi er kommet hjem fra endnu en fantastisk cykeltur  – denne gang i Alsace. Turen, hotellerne og endda vejret var virkelig godt tilrettelagt.

Vi siger tak for en dejlig ferie og vil ikke tøve med at bruge og anbefale jer til dem vi kender m. fl. Forsat god dag og sommer til jer.

Anne Marie & Laurids, Varde

Læs om Det sydlige Alsace

52 Rhinen

Vores tur langs Rhinen fungerede rigtigt fint. Fine overnatningssteder og gode cykler. Så vi vendte hjem rige på gode oplevelser. Og det er bestemt ikke sidste gang at vi cykler et eller andet sted i Europa.

Raaby, Silkeborg

Læs om Langs Rhinen i Sydtyskland

48 Bergrose

Vil gerne dele et par dejlige billeder af vores ferieminder fra i sommers, hvor vi var på cykelferie i Østrig. Vi havde valgt ruten Strobl ved Wolfgangsee, hvor vi boede på Hotel Bergrose. En helt igennem unik oplevelse 🙂 og det er ikke sidste gang vi skal cykle i Østrig.

Heidi & Co.

Læs om Salzkammergut – Strobl

Henter Billede