Merlot Tours logo

Tur 50S:
Die schönen blauen Donau med skib og cykel

Med MS Primadonna fra Passau til Budapest og retur igen
Oplev Donaus løb fra Passau helt til Budapest og retur igen uden at skulle skifte hotel hver dag. Du starter i Passau i Tysklands sydøstligste hjørne og kommer straks ind i Østrig, så Slovenien og sidst Ungarn inden skibet vender om og sejler retur til Passau. Du kommer til kulturbyer som Linz, Wien, Bratislava og Budapest. Du får naturoplevelser i Wachaudalen og nationalparken Donau-Auen, og kan nyde udsigten fra dæmningsstierne forbi de små ungarske landsbyer. Ruten igennem lokker også historiske steder til et stop. Basilikaen i Esztergom med verdens største altertavle, og det østrigske pragtpalads Schloss Hof er blandt de fantastiske bygningsværker der byder sig til.

Turen findes i to varianter - begge sejler helt til Budapest og ruten går via Linz, Wien og Bratislava.

Du har fast base ombord på den store flodcruiser MS Primadonna. Med ombord er cykler til alle gæster, og hver dag går du på opdagelse på land med cyklen, mens skibet sejler samme vej op ad floden.

MS Primadonna er en cruiseliner til flodsejlads der sejler under østrigsk flag - både kvalitet og sikkerhed er høj. Ombord er der restaurant, bar, stort soldæk, og jacuzzi - både udendørs og indendørs. Der er 78 udvendige kahytter, og du bor på det næstøverste dæk, hvor kahytterne er store (16 m2) og har egen balkon. Kahytterne, der ligger ud til den 60m lange lobby, er udstyret med dobbeltsenge, eget bad og toilet, aircondition, garderobeskab, minibar og fjernsyn. Alle måltider er inkluderet, og tilberedes af hovedsagligt økologiske produkter. Se andre muligheder nederst på siden her.

Ialt er der 15 afgange i 2017. Du vælger turvarianten udfra datoen. Nederst på hver turbeskrivelse finder du afgangsdatoer og priser. Bemærk venligst at det på den udvidede variant ikke er muligt at medbringe egen cykel. Det kan du på standard varianten, og for det gives der fradrag på 450 kr.

På begge varianter er turprisen baseret på ophold i kahyt på det næstøverste dæk (”Oberdeck”, beskrevet ovenfor). Det er muligt at bestille en kahyt på det øverste dæk (Promenadendeck) mod mindre tillæg. Ligeledes kan du bestille en kahyt på hoveddækket (Hauptdeck). Det er væsenligt billigere end på de to øverste dæk. Kahytterne på hoveddækket er ca. 11,5 m2 store, har 1 alm. seng + 1 sovesofa og har eget bad og toilet. Alle er udvendige kahytter, men der er ingen balkon. Kun et vindue (koøje) som ikke kan åbnes. Se skibets dækplan nederst under hver tur.