Merlot

Menu

Aktuel information om coronavirus/Covid-19

Situationen omkring corona virus udvikler sig næsten dagligt. Alle er påvirket af denne krise og de mange nye restriktioner. Vi har fuld forståelse for hvis vores gæster sidder med spørgsmål og bekymringer omkring deres bestilte rejser.

Hos Merlot Tours følger vi situationen nøje og læner os op ad de rejsevejledninger som Udenrigsministeriet (UM) kommer med. Som det er nu frarådes alle unødvendige rejser til udlandet til og med d. 31. maj. Hvordan corona situationen udvikler sig over den kommende tid, er ikke til at sige, og vi anbefaler derfor, at du nøje følger Udenrigsministeriets og Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger, der løbende opdateres.

 

Til dig, som har bestilt en rejse med afrejse efter den 31. maj:

Har du bestilt en rejse med afrejse efter den 31. maj, beder vi dig afvente situationens udvikling sammen med os. Vi vil naturligvis altid følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger, som lige nu går frem til den 31. maj. Derfor beder vi dig indbetale restbeløbet på din rejse som anført på din faktura. Såfremt du ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her.

Da alle Merlots ture er pakkerejser, er du dækket ind af pakkerejseloven. Det betyder at hvis UM ændrer status på din destination op til afrejse (10-14 dage før), således at alle ikke-nødvendige rejser til den pågældende destination frarådes, vil Merlot Tours refundere det indbetalte beløb. Indtil da afvikles rejsen som planmæssigt. Er der 14 dage eller mere til din afrejse, så vent venligst med at kontakte os, og følg udviklingen hos UM indtil da.

På visse ture/destinationer bliver der allerede nu gjort nogle ændringer/tiltag til sommerens rejser. Hvis din bestilte rejse er påvirket af disse tiltag, vil du blive kontakte direkte.

Henter Billede