Merlot

Menu

Aktuel information om Sæson 2020 & coronavirus/Covid-19

Vores kontor er for tiden lukket for besøg, men vi er klar til at hjælpe dig på telefon eller via mail. Vores åbningstider på telefon 33 32 77 32 vil i den kommende tid være man-fre fra kl. 09.30-16.30

Situationen omkring corona virus udvikler sig næsten dagligt. Alle er påvirket af denne krise og de mange nye restriktioner. Vi har fuld forståelse for hvis vores gæster sidder med spørgsmål og bekymringer omkring deres bestilte rejser.

Hos Merlot Tours følger vi situationen nøje og læner os op ad de rejsevejledninger som Udenrigsministeriet (UM) kommer med. Vi anbefaler at du også selv følger Udenrigsministeriets og Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger, der løbende opdateres.

 

Til dig, som har bestilt en rejse til Frankrig:

Den. 27. august føjede UM Frankrig til listen over “karantænelande” hvilket betyder at alle ikke-nødvendige rejser til landet frarådes – og i sidste ende betyder at din cykelrejse bliver aflyst. MEN rejsevejledningerne opdateres hver torsdag eftermiddag og kan måske nå at ændre sig inden din afrejse. Den rejsevejledning der udsendes op til din afrejse er den gældende, hvilket vil sige at ligger din afrejse mere end en uge væk, så er det endnu for tidligt at afgøre om din rejse må aflyses eller kan gennemføres. Alle gæster der har bestilt en rejse til en af vore franske destinationer vil blive kontaktet direkte.

 

Til dig, som har bestilt en rejse til øvrige lande:

Alle ture, der allerede er booket og bekræftet, bliver gennemført som planlagt. Vælger Udenrigsministeriet at udsende påbud om ikke at rejse til det land, du har bestilt en rejse til, vil du blive informeret hurtigst muligt og personligt, såfremt din afrejsedato er indenfor påbudsperioden. Såfremt du af andre årsager ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her.

 

Til dig, som ønsker at bestille en tur i september & oktober:

Vi arrangerer sensommer og efterårsture der går til Tyskland, Østrig, Italien og Portugal. Se også teksten her nedenfor omkring afbestilling/aflysning.

 

Generelt

Da alle Merlots ture er pakkerejser, er du dækket ind af pakkerejseloven. Pakkerejseloven giver dig ret til at afbestille din rejse og få alle dine penge retur uden at betale et afbestillingsgebyr, hvis Udenrigsministeriet op til din afrejse fraråder rejse til området. Du skal dog have købt din pakkerejse, før området blev erklæret usikkert at rejse til. Såfremt du af andre årsager ikke ønsker at rejse alligevel og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her.

 

opdateret 3.9.2020

Henter Billede