Merlot

Menu

Aktuel information om Sæson 2020 & coronavirus/Covid-19

Vores kontor er for tiden lukket for besøg, men vi er klar til at hjælpe dig på telefon eller via mail. Vores åbningstider på telefon 33 32 77 32 vil i den kommende tid være man-fre fra kl. 10-16.

Situationen omkring corona virus udvikler sig næsten dagligt. Alle er påvirket af denne krise og de mange nye restriktioner. Vi har fuld forståelse for hvis vores gæster sidder med spørgsmål og bekymringer omkring deres bestilte rejser.

Hos Merlot Tours følger vi situationen nøje og læner os op ad de rejsevejledninger som Udenrigsministeriet (UM) kommer med. Vi anbefaler at du også selv følger Udenrigsministeriets og Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger, der løbende opdateres.

 

På pressemødet den 29. maj blev Udenrigsministeriets skærpede rejsevejledninger, hvor alle ikke-nødvendige rejser frarådes,forlænget til og med 31. august. Rejsevejledningerne var gældende for ALLE lande med undtagelse af Tyskland, Norge og Island. Det resulterede i en masse aflysninger og ombookinger. 3 uger senere blev der så alligevel givet grønt lys til rejser i EU og Schengen lande. Hos Merlot har vi dog været nødt til at tage den beslutning af vi i år kun vil have fokus på vores ture i Tyskland. Alle andre lande er først på programmet fra næste år!

 

Til dig, som har bestilt en rejse til Tyskland:

Vores tyske ture vil blive gennemført som planlagt. Derfor beder vi dig indbetale restbeløbet på din rejse som anført på din faktura. Såfremt du ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her.

 

Til dig, som har bestilt en rejse til øvrige lande efter den 31. august:

Alle ture, der allerede er booket og bekræftet, bliver gennemført som planlagt. Vælger Udenrigsministeriet at forlænge påbuddet om ikke at rejse til det land, du har bestilt en rejse til, vil du blive informeret hurtigst muligt og personligt, såfremt din afrejsedato er indenfor påbudsperioden. Såfremt du ikke ønsker at rejse og vil aflyse din rejse, så gælder vores almindelige rejsebestemmelser, som du kan læse her.

 

Generelt

Da alle Merlots ture er pakkerejser, er du dækket ind af pakkerejseloven. Pakkerejseloven giver dig ret til at afbestille din rejse og få alle dine penge retur uden at betale et afbestillingsgebyr, hvis Udenrigsministeriet op til din afrejse fraråder rejse til området. Du skal dog have købt din pakkerejse, før området blev erklæret usikkert at rejse til.

opdateret 29.6.2020

Henter Billede